Hvilke typer går i parterapi?

05 November 2020 Astrid Pedersen

editorial

Måske synes du, at det virker som en falliterklæring at gå i parterapi. For mange mennesker er knas i parforholdet et tabu, som de ikke selv har lyst til at adressere.

Til dette er der kun at sige, at parterapi er for alle. Såvel gifte par som kærestepar går i parterapi, hvis de ønsker at redde parforholdet. Mange par opsøger en parterapeut når hverdagen igennem alt for lang tid har slidt på forholdet, og det derfor er ved at være temmelig flosset i kanterne.

Yngre par, som har mistet gnisten, går i parterapi for at genfinde forelskelsen og lære sig selv og hinanden bedre at kende. Og forældre, som ønsker at blive skilt med værdighed, kan hos en dygtig parterapeut få hjælp til at bevare det gode forhold og et intakt forældreskab – også efter skilsmissen eller samlivets ophør.

Hvorfor skal jeg gå i parterapi?

Der er som det fremgår oven for rigtig mange gode grunde til at opsøge en parterapeut. Du og din partner skal vælge parterapi hvis I er enige om at I ønsker at bevare et sundt og givende forhold til hinanden.

Uanset om målet er et dybere og tættere forhold, at udvikle forholdet på det mentale plan, eller at gå fra hinanden med venskabet i behold kan en parterapeut hjælpe jer med at opnå jeres mål.

Det vigtigste er at I begge er i besiddelse af den rette motivation, og at I deler et fælles mål. Så kan I nemlig nå rigtig langt i parterapi. Og så vil I opleve at forløbet vil give jer masser af gevinster, både på det individuelle plan og når det gælder jeres indbyrdes forhold.

Hvor finder jeg en parterapeut på Frederiksberg?

Hvis du og din partner ønsker at gå i parterapi på Frederiksberg kan du med fordel kontakte Camilla Wisøfeldt – læs mere, og book tid online på camillaw.dk

More articles