Hvilke slags og typer af erhvervsejendomme har du brug for?

25 November 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Som et eksempel kan vi slå ned på, at du måske leder efter erhvervsejendomme i Frederikssund, men hvad er det så helt præcist, du har brug for?

Man skal jo gerne undersøge mulighederne forud og besøge stederne for at undersøge med egen hånd og egne øjne, om det er her er noget, hvor man kan forestille sig at have ens forretning kørende fra.

Det er da klart nok, at man da lige kan grovsortere i de første eksempler, man finder, så man ikke behøver bruge tid på at besøge alt for mange steder, men så man har et udvalg af nogle få, som man tager ud til, fordi de ud fra beskrivelsen og plantegningen lægger op til at passe til de behov, man har.

Dette kan være alt fra, at der skal være en butik, en reception at besøge, venteværelse, kontorer, mødelokaler, lager, toiletter, kantine og meget andet eller en mindre udgave af det samme.

Dog kan det være, man er nødt til at indgå i nogle kompromiser med mulighederne her, men det kan så også være, at man pludselig ser nogle hidtil usete muligheder, når man selv kommer ud og besøger stederne, så man kan åbne op for nogle forslag, man ellers ikke ville kunne læse sig til eller se ud fra en beskrivelse.

Det er jo vigtigt, at man gør sig klare tanker om, hvorvidt man både føler sig hjemme på stedet med ens virksomhed, samt at man kan forestille sig, at her også er råderum til at udvide forretningen, så man ikke skal hen at købe sig en ny erhvervsejendom lige med det samme igen.

Man skal jo helst gerne vækste med ens forretning, så tænk hellere på det positive scenarie, at du skal bruge plads nok, end at du bliver nødt til at leje dig ind et mindre sted.

More articles