Hvem kan reparere emalje i badekar?

18 October 2021 Astrid Pedersen
image

editorial

Går du og overvejer at smide dit gamle slidte badekar ud? Så bør du træde et skridt tilbage og overveje om det ikke er bedre tjent med en reemaljering.

Hvad er en reemaljering?

En reemaljering er betegnelsen for den procedure som skal til for at få dit gamle badekar til at stå som nyt igen. Ved en reemaljering fjernes den gamle, slidte og skrammede emalje og erstattes med en ny og frisk en af slagsen.

En reemaljering er temmelig meget billigere end en udskiftning af hele badekarret, og tager ikke nær så lang tid. Samtidig kræver en reemaljering kun én fagperson, nemlig en dygtig badekarsmaler. Og her kan du med stor fordel vælge Emaljespecialisten.

Hvorfor vælge Emaljespecialisten?

Når du lader Emaljespecialisten reparere emalje badekar er du garanteret det optimale resultat. Emaljespecialisten kan faktisk få dit gamle badekar til at stå som nyt.

På under fire timer vil Emaljespecialisten kunne foretage en komplet reemaljering af det gamle badekar og dermed forsyne dette med en smuk, stærk og skinnede emalje. Du vil allerede efter et døgn kunne tage dit badekar i brug igen. Og så vil du kunne bruge tage lange varme karbade så ofte du ønsker det i løbet af de næste mange år.

Emaljespecialisten – din badekarsmaler i København

Emaljespecialisten har igennem flere år hjulpet glade og tilfredse kunder i hele København med emaljering af badekar. Foruden badekar emaljerer Emaljespecialisten også fliser, klinker, håndvaske og lignende emner.

Emaljespecialisten har således den rette mængde erfaring og rutine der skal til for at foretage den bedste renovering af badekar, og vil derfor med sikkerhed kunne hjælpe dig til et smukt og skinnende badekar med en stærk og holdbar emalje.

Du kan læse meget mere om Emaljespecialisten, og indhente et gratis og uforpligtende tilbud på emaljering af badekar, via Emaljespecialistens hjemmeside Emaljespecialisten.dk

More articles