Hvad skal en gulvafslibning koste?

25 May 2018 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvad er det egentlig relevant at tage for en gulvafslibning? Ingen ønsker jo et ugunstigt underlag under fødderne, så den slags skal jo fikses, men hvad kan være bekendt at tage for den type opgave, og hvad skal man betale?

Det er der flere faktorer, der spiller ind omkring, som vi vil se nærmere på her, for det er faktisk svært at komme med et konkret svar.

Et af de firmaer, der tilbyder formfuldendte gulvafslibninger og eventuelt efterbehandling, er https://gkservice.dk/, og de forklarer også på deres hjemmeside, hvorfor det ikke er nemt at komme med et konkret bud på, hvad det skal koste for en gulvafslibning, og de forskellige grunde vil vi komme ind på her.

Nogle firmaer har måske en fastlagt pris for, hvad det skal koste at slibe gulve ned, men som ovennævnte firma beretter, så har de af flere årsager ikke en standardpris på deres gulvafslibning, og det er faktisk til din fordel.

Som det mest åbenlyse er det yderst sjældent, at man rammer plet med en fastlagt pris i forhold til den opgave, der skal udføres, og ingen af partnerne har jo lyst til at blive skuffet.

Firmaet, der yder gulvafslibningen, skal helst først betragte det udnævnte gulv for at afgøre, hvor lang tid selve afslibningen skal vare, hvor meget arbejde der skal lægges i det og hvilken slags efterbehandling, der skal benyttes.

Det er nemlig næsten oftere reglen end undtagelsen, at et gulvafslibningsfirma ville kunne udføre tjansen efter den afsatte tid, som en standardpris ville inkludere, hvorved firmaet blot ville ende med at levere et dårligere resultat, hvis man skulle holde sig til prisen fremfor at udføre det bedste arbejde.

Så for at opsummere er der flere elementer, som blandt andet ovennævnte firma kigger nærmere på, når de skal afgøre, hvor meget arbejder der skal lægges i en behandling:

– Den nuværende stand af gulvet.

– Eventuel supplement af afhøvling eller polering.

– Valg af mulig efterbehandling.

Sæt derfor ikke næsen op efter en bestemt pris, hvis du vil have det bedste resultat.

More articles