Hvad skal du sætte af til en terrasse i træ?

19 October 2021 Cecilie Mortensen

editorial

Kunne du tænke dig at nyde mange flere timer udenfor? Men tænker du, at din have kunne trænge til et frisk pust? Så kan det være værd at overveje, om ikke du skal få lavet en træterrasse. Med en træterrasse kan du nemlig få en smuk tilføjelse til haven og boligen, og så giver denne oase dig endnu mere plads til hyggelige stunder. 

Hvis du er blevet nysgerrig på, hvad en træterrasse mon kan koste, så er du havnet det rette sted. Efter denne artikel kan du nemlig blive klogere på, hvad du kan forvente at skulle sætte af til en terrasse i træ. 

Hvad kommer en træterrasse til at koste? 

Priseksempler på træterrasser

Hvis du bruger lidt tid på at søge online, så kan du relativt hurtigt få vist priser på træterrasser. For at komme med et eksempel, så kan en træterrasse på ca. 50 kvadratmeter koste mellem alt fra 40.000 kr. og 60.000 kr. og opefter. Der er dog flere ting, som kan påvirke, hvad din terrasse løber op i. 

Ting der kan påvirke din pris 

Nogle af de ting der kan påvirke prisen på en terrasse er naturligvis størrelsen, materialevalg, underlaget terrassen skal laves på, designet og firmaet du vælger at bruge. Det vil ofte være disse fem ting, der er med til at påvirke det, du skal betale. Derfor kan det også anbefales, at du laver en god forventningsafstemning med forskellige firmaer, når du f.eks. går i gang med at indhente tilbud rundt omkring.

Hvis du allerede nu vil finde et firma, du kan kontakte ift. en træterrasse, så er Kun Terrasser et godt bud. De vil helt sikkert have lige den erfaring og de kompetencer, du er på udkig efter. Og hvis du kaster et blik på deres hjemmeside, så bliver du helt sikkert også imponeret over deres arbejde: https://www.kun-terrasser.dk/priser 

 

More articles