Hvad skal du gøre ved indbrud?

29 September 2021 Steffen Hansen

editorial

Er du uheldig at komme hjem til en lejlighed eller et hus, hvor der har været en ubuden gæst på besøg, så er der nogle ting du bør gøre med det samme. Disse ting har vi samlet i dette indlæg, så du ved præcis hvordan du skal gå til opgaven.

Ring til politiet

Det første du skal gøre er selvfølgelig at ringe til politiet. Det er vigtigt, at du gør dette, inden du går ind i dit hjem. Ved at ringe til politiet så hurtigt som muligt, så vil de kunne komme og sikre beviser, som potentielt kan hjælpe dem med at finde tyvene. Det kan være fingeraftryk, aftryk fra et par sko eller noget helt tredje.

Ring til en låsesmed

Når du har haft politiet forbi, og de har sikret alle de beviser de skal, så er det en god idé at tage fat i den lokale låsesmed, hvis de har brudt en dør eller en anden lås op. Dette skyldes, at de vil kunne komme forbi med det samme, og her skifte låsen ud, så du kan sove trygt og godt om natten. Hvis det er om aftenen, eller uden for normale arbejdstider, så kan man tage fat i en låsesmed døgnvagt, som kører ud i alle døgnets timer.

Ring til forsikringen

Efter man er færdig med politiet og har sikret, at der ikke kan komme folk ind imens man sover. Så er det en god idé at ringe til forsikringen. Ikke fordi man skal ringe og melde alle de ting der er stjålet med det samme, men simpelthen blot for at gøre dem opmærksomme på, at man har haft indbrud. Derved kan du få pengene til låsesmeden dækket og også de ting der er væk som følge af indbruddet. Hvis tyvene findes med tyvekosterne inden man får pengene retur, så vil det selvfølgelig ikke blive erstattet.

More articles