Husk at få brugt dit sexlegetøj!

02 November 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Selvfølgelig giver det jo sig selv, at man skal huske at få brugt ens sexlegetøj, for medmindre det er givet til en som en spøg, hvor man bestemt ikke agter at bruge det, så er det jo til for at blive benyttet.

I det andet eksempel kan man enten give det videre som en spøg eller til en anden, der faktisk kan bruge det, så det ikke går til spilde, og man ikke ender med at bruge unødige ressourcer på miljøet ved direkte spild.

Ofte har man da også indkøbt noget specielt sexlegetøj, der kan bruges i forskellige situationer og sammenhænge, da der findes stort udvalg af den slags. Klik her for at se et stort udvalg blandt andet.

Dog er det da klart, at man nok ikke lige kan få udnyttet det hele hver gang og lige så ofte, hvorfor noget måske får lov til at ligge lidt længere, end man måske havde regnet med.

Men udover du skal huske at have det placeret fornuftigt, så det kan holde længe, så skal man også være ærlig for sig selv, hvor ofte man får brugt det, eller om man måske har for meget af det – eller det er tid til at skifte det ud til en ny model eller en bedre og nyere version.

For meget sexlegetøj har jo elektronik og indmad, der gerne skal benyttes for at blive holdt ved lige. Hvis man tror, at man skåner det ved ikke at bruge det, så er det som at sammenligne med en bil:

Godt nok sparer man måske brændstof og slider mindre på delene ved ikke at bruge det, men ellers står den bare og ruster fast.

På samme måde med sexlegetøj skal man huske at bruge det bare nogenlunde regelmæssigt, om det er til en selv eller en partner eller begge, så det ikke står og forfalder ved ikke at blive brugt.

More articles