Har du brug for en tyverisikring af din bil?

15 March 2022 Steffen Hansen

editorial

Biler er attraktive for tyve også selvom startspærren har haft en positiv indvirkning, så bliver der stadig politianmeldt tusinde af biltyverier eller tyverier fra biler. Hvis du foretager en god indsats, så kan du måske sørge for at din bil ikke havner i politi statistikken.

Man bør i første omgang overveje hvor man parkerer sin bil henne, parker den helst på befærdede veje, da der er færrest tyve der prøver at lave indbrud der. Hvis du ønsker at vide mere omkring hvordan du kan tyverisikre din bil, så læs med her.

tyverisikring af varebil

Undgå indbrud i din bil

Der er nogen tiltag du kan gøre dig for at sikre at din bil ikke bliver brudt ind i.

Du kan for eksempel:

– Fjerne tændingslåsen også når man kun er væk et øjeblik

– Luk alle døre og lås dem

– Lås bagagerummet og brug bagagerummet til opbevaring af din ting, når du har brug for at efterlade værdigenstande i bilen, så lig dem hvor tyvene ikke kan se tingene.

– Luk alle vinduer helt og det gælder også soltaget eller trækruden.

– Brug ratlås som en ekstra sikring

– Lås benzindækslet

Tyversikring af din bil

Der er forskellige tiltag du kan gøre for at sikre din bil bedst muligt.

– Sporingsudstyr. Hvis din bil er særligt attraktiv, så er det en god ide at have sporingsudstyr monteret i bilen, så du kan spore bilen hvis den skulle blive stjålet. Det kan for eksempel være du ønsker en tyverisikring af din varebil, da der ofte ligger mange værdigenstande i en varevogn.

– Undgå at bruge bilen som et opbevaringssted. Man bør ikke efterlade noget som kan have interesse for tyve i kabinen, det kan for eksempel være din taske, pung eller mobiltelefon. 

– Pas på dine bilnøgler. Selv for en professionel biltyv, kan det være svært at omgå bilens startspærre. Pas derfor godt på dine nøgler og gem dem godt, når bilen står alene der hjemme.

More articles