Hæklet børnetøj er moderne igen!

06 August 2020 Anne-Mette Hansen

editorial

Hækling er blevet super populært igen. Rigtig mange hækler. Og det er især baby- og børnetøj, som de fremstiller. Nogle er så kreative og dygtige og hækler så meget, at de sælger hæklet børnetøj videre til interesserede købere. Dem er der helt sikkert også mange af. Det kan nemlig være svært at få tiden til at hækle selv. Og måske har man ikke lige den der bedstemor, som har tid til at hækle for en. Men hvor køber man så sit hæklede babytøj billigt? Og hvor man sælge sine egne hjemmehæklede kreationer til andre?

Køb hæklet børnetøj hos Mini Merino

På den online markedsplads Mini Merino kan du købe børnetøj hæklet af andre kreative sjæle. Her er et stort udvalg, og du kan også anmode de forskellige sælgere om at fremstille noget personligt efter dine ønsker. Det er en fantastisk mulighed for at finde eller forespørge noget helt unikt og håndlavet til dit barn. 

Sælg hæklet børnetøj hos Mini Merino

Som kreativ hækler kan du sælge dine kreationer hos Mini Merino. Den er en nem måde at tjene lidt penge og finde interesserede købere til dit smukke børnetøj på. Køberne har også mulighed for at anmode dig om at fremstille noget specielt efter deres ønsker. Er du ekspert til at hækle? Så er det måske oplagt for dig at tage bestillinger ind. Hækler du mere for hyggens skyld, kan du også nøjes med at sætte de ting du hækler til salg. 

Læs mere hos Mini Merino

Er du hæklenørd? Eller drømmer du om at købe unikt børnetøj? Du kan læse meget mere om markedspladsen og oprette en bruger på Mini Merinos hjemmeside. Her kan du også gå på opdagelse i alt det hæklet børnetøj, der allerede er på platformen. Måske får du nogle gode idéer til, hvad du selv skal hækle eller hvad du ønsker til dit barn. 

More articles