Guide til at vælge det rette brygudstyr

17 April 2020 Silje Hansen

editorial

Har du længe drømt om at brygge din egen øl? Nu er du et skridt nærmere for at kunne brygge din helt egen øl til dine venner, familiemedlemmer eller til et særlig begivenhed. For at kunne komme i gang med at brygge din egen øl kræver det at du har det rette udstyr og kender til de processer, der skal til for at du ender med at få en perfekt øl. Er det derfor første gang du vil prøve at brygge din egen øl, kan det være en fordel at tilmelde dig et ølbrygningskursus. Dermed vil du blive præsenteret for de forskellige processer og teknikker, der bliver anvendt, når man laver en øl. Der er mange veje at gå, når man brygger øl. Du kan både arbejde med de normale eller almindelige råvarer, når du lave en humle, hvede eller Pale Ale. Her vil du få svar på de mange spørgsmål du måtte have, når du tilmelder dig et kursus. Derudover vil du oftest få 10 eller liter øl med hjem, som du selv har været med til at brygge

Hvilket ølbrygningskursus skal du vælge?

Der er flere der udbyder ølbrygningskurser rundt i landet. Her er ALBRYG en af de populære og anerkendte kurser du kan vælge. De sætter en ære i at rådgive og vejlede dig igennem hele processen. De tilbyder også et stort udvalg af brygudstyr, så du kan komme i gang med at brygge dine egne øl, når du kommer hjem. Her kan du eksperimentere med nye smage, så du til sidst får en din helt egen øl. Det er også sådan de fleste mikrobryggerier i dag er kommet frem på. 

Vælg det rette brygudstyr

Når du skal i gang med at brygge din egen øl, bør du tage stilling til, hvilket brygudstyr du ønsker at anvende. Det handler i stor grad om, hvor meget plads du har, i hvor store mængder du ønsker at brygge øl samt hvor teknisk du ønsker at det skal være. Se et stort udvalg af brygudstyr hos https://www.albryg.dk/brygudstyr.

 

More articles