Guide til at finde en kompetent gulvafslibning i Roskilde

29 June 2020 Silje Hansen

Vi har lavet denne guide til dig, som leder efter en kompetent og pålidelig fagmand til gulvafslibning af dine trægulve. Det er sådan at de fleste husstande i dag er beklædte med flotte trægulve.

Trægulve er fantastisk løsning for dig, som ønsker at invitere naturen ind i hjemmet og gøre det til en del af boligindretningen. Trægulve skal dog vedligeholdelse ligesom så mange andre gulvtyper. Der vil komme naturligt patina gennem mærke, misfarvninger og små ridser ved hverdagsbrug. Det kan du få genopfrisket ved at få lavet en gulvafslibning eller en gulvafhøvling af dit trægulv.

En gulvafhøvling er dog kun aktuelt for dig, som har haft vandskade i din bolig eller hvis der er sket en større skade på dit trægulv. Det er et større indgreb i trægulvet, hvilket kræver en professionel fagmand og vurdering inden man kan udføre det. En gulvafslibning er dog den mest anvendte løsning, da man kun arbejder 2 mm ned i trægulvets overfalde over det hele. Dermed får dit trægulv en jævn overflade hele vejen rundt, hvor misfarvninger og mærker vil forsvinde fra trægulvets overflade.

Sådan vælger du byens bedste gulvsliber i Roskilde

Når du skal vælge en gulvsliber, er det en fordel at indsnævre søgningen til lokalt. Det gør det nemmere at overskue dine muligheder og indhente priser. Du bør indhente flere tilbud på den samme opgave, så du har den bedste indikation af prismarkedet. Her er det sjælendt det bedste at vælge den billigste eller dyreste tilbud, der måtte være. Du bør i stedet fokusere på at indhente tilbud fra fagfolk, der har gode kundeanmeldelser. En glad og tilfreds kunde er som regel et godt tegn på at det er en fagmand, der sætter en ære i sit håndværk og service. 

Her har vi blandt andet undersøgt markedet, hvor vi har gulvet den bedste gulvslibning i Roskilde og omegn.

More articles