Gode løbesko – få mest muligt ud af din træning

07 January 2020 Sara Mortensen

editorial

Alle ser formentlig helst at de får så meget ud af deres træning som overhovedet muligt hver gang. Der er selvfølgelig de dage, hvor overskuddet bare ikke er så stort og man ikke yder alt hvad man har. Men som hovedregel vil man jo helst give den en skalle, nu hvor man endelig er kommet afsted. Motivationen kan især svinge lidt når man er en løber, fordi vejret også er meget omskifteligt. De dage hvor det øser ned eller bare er rigtig koldt, så er det bare lidt sværere at komme ud ad døren og hoppe i løbeskoene. Hvis du har noget varmt og godt løbetøj, vil det bestemt hjælpe bare lidt på det. Men uanset hvad, så tror jeg mange kan blive enige om at de grå dage bare er sværere end de solrige dage.

Gode løbesko er noget af det vigtigste, som du skal have som løber. Mange løbere vælger typisk løbesko fra Nike, Newline, adidas og andre af de store mærker. Man er ofte sikker på at kvaliteten rent faktisk følger med prisen, når man vælger løbesko fra et anerkendt mærke. Nike og mange andre mærker laver fx løbesko, som er velegnet til den løbestil man har – det er en fantastisk mulighed som løber. Du kan altså købe sko, som giver dig den helt korrekte støtte alt efter hvilken løbestil du har. Det gode ved at investere i dyrere løbesko fra et anerkendt mærke, er at de oftest også har en længere levetid end de billigere sko. Ikke at du ikke kan finde de gode løbesko på tilbud – der findes mange gode løbesko til herre, selvom det kan virke lidt uoverskueligt med det store udvalg. Det uheldige der kan ske, hvis man ikke er opmærksom når man kigger efter nye løbesko, er at man imellem mængden finder et par billige løbesko fra et mærke, som man ikke rigtig kender og kvaliteten er egentlig heller ikke helt i top, og så vil de næppe holde til mange løbeture det næste år, hvilket er spild af penge.

Hold motivationen oppe i selskab med andre

Som sagt kan det være svært sommetider at holde gejsten og motivationen oppe til at hoppe i løbeskoene. Nogle gange kan det hjælpe at skulle stå til ansvar for andre. Hvis du fx laver en løbeaftale med en kammerat, kollega eller et helt løbehold – der er nogle som skal forvente at du møder op. Det rigtig smarte er, hvis det kun er én kammerat. Så hvis du en dag ikke orker at tage af sted, så ved du at han står og venter på dig alene. Det vil forhåbentlig motivere dig til at komme afsted alligevel – og vi ved alle hvor skønt det føltes, når først vi er kommet afsted og ikke mindst når det er overstået. Det vil give dig et skub på de dårlige dage, hvor du ellers måske var blevet hjemme.

Udover at skulle stå til ansvar for en ven eller et løbehold, så kan du også give din motivation et ekstra skub ved netop at finde et par lækre løbesko til dig selv. Forkæl dig selv og invester i et par gode løbesko – det vil måske være med til at du nemmere kan komme ud ad døren, netop fordi du næsten glæder dig til at hoppe i dine lækre løbesko på. Så gør dig selv den tjeneste, og få det bedste ud af alle dine fremtidige løbeture med et par nye kvalitets løbesko! 

 

More articles