Gode barselsgaver

08 December 2018 Katrin Sørensen

editorial

Det kan være svært at vælge den helt rigtige gave til kvinden, der lige har født. I dagens Danmark har de kommende forældre ofte anskaffet sig alt hvad de har brug for før fødslen, og derfor kan det være umuligt at finde på en gave, som ikke virker overflødig. Her får du 3 gode råd til den perfekte barselsgave.

Man kan aldrig få nok bodystockings

I de første par måneder kan man skifte tøj på babyen mange gange i løbet af en dag. Derudover vokser den lille utroligt stærkt og mange nybagte forældre bliver overraskede over, hvor meget tøj der egentligt er brug for. Derfor er en lækker bodystocking altid en god gave til førstegangsforældre. Køb gerne i en lidt større størrelse end nyfødt, så de også har lidt til tiden efter de første par uger. Gå efter god kvalitet fremfor kvantitet og vælg så neutrale farver som muligt. Noget andet man aldrig kan få nok af er stofbleer. Derfor kan du med fordel kombinere en body og en stofble i samme nuance. 

Bamser og legetøj

Legetøj til børn er altid en god idé. Men når børn lige er blevet født er det meget begrænset hvor meget de kan lege med noget som helst. Det meste af tiden går for deres vedkommende med at stille behov. Bamser kan derimod være gode til at skabe hygge og tryghed omkring dem. Blandt andet kan man få en bamse med livmoderlyd eller hjertelyd, som beroliger barnet de første par måneder. 

Pleje til mor og barn

En anden god idé, som forældrene ofte ikke selv har tænkt på, er pleje af mors krop efter fødslen. Selvfølgelig vil man gerne komme med en lille ting til den nyfødte, men et gavekort til massage eller en lækker creme til moderen er altid en sikker vinder ved barselsbesøg. Økologiske babyprodukter og også meget brugbare

 

More articles