Giv boligen en hurtig make over med nye indvendige døre

13 August 2022 Camilla Sørensen

editorial

Det kan være lige så nemt at give dit hjem en hurtig makeover som at udskifte dørene. Indvendige døre er en fantastisk måde at give dit hjem nyt liv uden at sprænge budgettet – og du behøver ikke engang at lave noget selvbyggerarbejde! Følg blot vores tips om, hvad du skal tænke over, før du køber, og hvor du kan købe dem, så får du smukke nye døre på ingen tid.

Hvad skal du tænke på, før du køber nye døre?

Det første, du skal beslutte, er, hvilken slags døre du vil have. Der er mange forskellige stilarter, materialer og overflader at vælge imellem, så tag dig tid til at kigge og se, hvad der kildrer din fantasi.

Når du har fundet en stil, du kan lide, er det vigtigt at sikre dig, at døren passer ind i rummet – både med hensyn til størrelse og funktionalitet. Hvis du f.eks. leder efter en ny hoveddør, skal du sørge for, at den har det rigtige antal paneler og glasruder til dine behov. Du bør også overveje, om du ønsker en præhængt dør eller en dør med plader – dette henviser simpelthen til, hvordan døren er monteret (enten i en ramme eller uden en).

dør

Hvor skal du købe din dør?

Når du har besluttet dig for stilen og funktionen af din nye dør, er det tid til at overveje, hvor du skal købe den. Der er mange forskellige steder, der sælger døre, men vi anbefaler som sagt klarhome.com/de af et par grunde.

For det første fremstiller de døre efter mål på deres egen fabrik i Estland – hvilket betyder, at du er garanteret en perfekt pasform.

For det andet tilbyder de en prisgaranti, så du ved, at du får det bedst mulige tilbud.

Og endelig har de ti års garanti på alle deres døre – så du kan være helt rolig i sindet.

More articles