Forkæl dit gulv med professionel gulvservice

15 December 2020 Astrid Pedersen

Et slidt trægulv, som er flosset og mat i overfladen, er sjældent det kønneste syn. Til alt held kan du med hjælp fra en dygtig og erfaren gulvmand sagtens få gulvet til at stå som nyt igen.

Hvem kan hjælpe med en gulvafslibning i Jyllinge?

Er du bosat i Jyllinge eller andet steds på Roskilde kanten, i Storkøbenhavn eller måske i selve hovedstaden kan du med fordel vælge DBF Gulvservice som dit gulvfirma. DBF Gulvservice har mere end 25 års erfaring inden for alt hvad der har med behandling og pleje af trægulve at gøre, her under afslibning af gulve, afhøvling af gulve og efterbehandling af trægulve.

Når du lader DBF Gulvservice forestå din gulvafslibning eller din gulvafhøvling kan du være sikker på at gulvet får den behandling som tjener det bedst. Uanset gulvets type og beskaffenhed samt træværkets sort er du med DBF Gulvservice garanteret den helt optimale gulvservice.

Din DBF Gulvservice gulvmand vil på baggrund af sin erfaring og uddannelse have den rette ekspertise til at kunne vurdere hvilken type behandling som vil være bedst for dit gulv samt hvor meget – eller hvor lidt – der skal fjernes af overfladen ved hjælp af gulvafhøvling eller gulvafslibning for at opnå det smukkeste resultat. Og så har han selvfølgelig det rutinerede og professionelle håndelag som skal til for at løse opgaven til UG med kryds og slange.

En DBF Gulvservice gulvmand sætter en stor ære i at aflevere et stykke vel udført håndværk som kan holde i mange år. Derfor er DBF Gulvservice ikke bange for at give garanti på gulvservice. Dette er din sikkerhed for at du kan have stor glæde af dit nyslebne og nybehandlede trægulv i mange år når du vælger at lade DBF Gulvservice udføre arbejdet.

Du kan læse mere, og indhente dit tilbud på gulvservice, på dbf-gulvservice.dk.

More articles