Flexleasing – når din nye bil skal være noget helt særligt

29 March 2021 Astrid Pedersen

editorial

Ønsker du dig en fin ny bil, men har du svært ved at overskue dine muligheder for finansiering heraf? Så kan du overveje flexleasing.

Hvornår skal jeg vælge flexleasing?

Hvis du gerne vil slippe for at skulle punge hele registerrings afgiften til din nye bil ud på én gang kan du med fordel vælge flexleasing af bilen. Ved flexleasing betaler du nemlig registrerings afgiften løbende hen over det tidsrum i hvilket du leaser den pågældende bil. Det giver lidt mere luft i økonomien samt større frihed i din leasing aftale.

Du binder samtidig mindre kapital i bilen end ved almindeligt køb af bil hvor det hele skal falde på én gang. Dermed slipper du for at skulle ud og optage et dyrt bil lån for at kunne betale den høje afgift.

Hvad er fordelene ved at vælge flexleasing?

Der er selvfølgelig både fordele og ulemper ved flexleasing, lige som der er fordele og ulemper ved traditionel privat leasing eller køb af ny bil. Ved flexleasing er fordelene især store hvis du har behov for at købe en dyr bil, eventuelt en bil i luksus klassen. Til denne type biler hører blandt andre biler af mærkerne Audi, BMW, Mercedes Benz, Bentley, Jaguar, Maserati, Lamborghini og så videre.

Med en registrerings afgift på 150% i Danmark er det de færreste beskåret at kunne købe en sådan bil kontant – og et bil lån vil hurtigt gå hen og blive rigtig dyrt. Til denne bil type er flexleasing en oplagt mulighed, da du kun betaler en lille del af registrerings afgiften hver måned.

Samtidig kan du regne med en stor efterspørgsel ved et genslags af din flexleasede luksus bil. Og så er der ingen begrænsning på hvor mange kilometer du må køre i en bil du har leaset ved flexleasing. Læs mere om flexleasing på SpecialCars.dk/flexleasing/.

More articles