Fjernstyring af el-gulvvarmekabler

26 July 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Lad os starte med et sammenlignings-grundlag:

Du arbejder måske på et kontor, hvor der er en hel IT-afdeling, der måske befinder sig i den anden ende af bygningen, så de kan koncentrere sig om udviklingen af deres part og ikke mindst fikse de andre medarbejderes problemer på computerne – inklusiv dine.

Når så din computer ikke gider virke, som den skal, tilkalder du IT-afdelingen, som så enten sender en medarbejder ned til dig, eller de overtager kontrollen på din computer og laver fjernstyring på den måde for at se, hvad problemet er, og så kan de forhåbentligt løse det på den måde.

Og så er problemet løst, så du kan komme videre i teksten, og du overtager styringen.

Nogle gange er der kø til disse teknikere deroppe, eller man kommer ikke igennem, når man ringer eller sender en mail; men omvendt ville det også være belastende, hvis en IT-medarbejder konstant stod ved din side og holdt øje med, om der skete problemer på din måske, og vedkommende måske ligefrem rettede dig konstant.

De andre ville grine ad dig, selvom det da kan være rart, at hjælpen altid lige er ved hånden.

Forestil dig så, at der er fejl ved dine el-gulvvarmekabler, som du så får en fjern-meddelelse om fra hovedkontoret, før du selv er klar over, at der er sket en fejl – det er da service!

Eller du selv opdager eller lægger mærke til, at kablerne ikke virker, som de skal, og så kan du kontakte hovedkontoret, der så kan sige, hvad problemet er, som du måske selv kan rette, eller der skal sendes en medarbejder ud for at ordne det.

Det er trods alt smartere, end at man skal bruge plads på ens kontorområde, hvor de skal lave fejlsøgning konstant, så de kan gøre det langt væk fra, hvor de måske også bestyrer andre kunder.

Sæt dig mere ind i emnet her: http://www.aarhus-termografi.dk/ 

More articles