Fiskegrej til lystfiskeri – hvor skal du gøre af det?

11 June 2020 Anders Lundtang Hansen

Det er jo ikke så svært, når du er ude at bedrive lystfiskeri, at du ved, hvor tingene er henne.

For de fleste af dem har du nok i bilen, da det større udstyr er svært at have med i den offentlige transport, og hvis du ligefrem vil fiske fra egen båd end at være ude i vandet med vaders på, så har du måske endda også en bådtrailer bagefter dig på bilen.

Så skal du til at udvælge, hvad du skal have med, og her har du så nok nogle velvalgte fiskestænger, som du valgte hjemmefra, før du skulle ud at fiske.

Bagefter kommer fiskekassen frem, der næsten er ved at bugne af at sprænge op, fordi du har så meget nede i den fra både det vante, det specielle, og det der altid er dernede i den.

Hjemmefra tænkte du måske grundigt over, hvad du skulle have med denne gang, for det kunne være, det var noget meget bestemt, du gerne ville fiske efter denne dag, om du er alene eller sammen med andre.

Sådan har du organiseret dine ting, så de ikke bliver filtret ind i hinanden, eller du ender med at smide nogle små blink væk, fordi du ikke kan finde dem – eller fiskesnøren binder sig omkring sig selv.

Men hvad med derhjemme? Hvor gør du af alt dit fiskegrej til at fiske med der?

Det er jo ikke at sammenligne med at jage i samme facon, hvor det kræves, at man har et jagtskab til dette formål.

Her er det mere et spørgsmål om, når man har foretaget køb fiskegrej, hvor man så skal have det henne.

For sådan nogle fisketænger kan ikke altid klikkes sammen, så de kommer til at fylde en del.

Derfor bør du nok tænke over, om du har plads til det derhjemme, før du køber for meget, for det grej kan optage en del plads.  

More articles