Find glidecreme fra kendte producenter billigt online

21 June 2018 Astrid Pedersen

editorial

I visse tilfælde kan glidecreme være en nødvendighed, hvis et samleje skal kunne gennemføres til begge parters tilfredsstillelse. For kvinder gælder, at hormonerne har stor indflydelse på skedens fugtighedsgrad. Samtidig kan perioder med stress eller sygdom (og evt. medicinering som følge heraf) give lange tørke perioder. Og en kvinde kan have problemer med smerter ved samleje i lang tid efter en fødsel, uden at der kan stilles andet op end at anvende en god glidecreme.

Køb glidecreme online, og få adgang til et bredt udvalg af forskellige typer glidecreme

I den online shop på belugi.dk finder du glidecreme i flere varianter. Der er selvfølgelig de helt neutrale, vandbaserede eller siliconebaserede glidecremer, som er ganske standard i et hvert sortiment. Men der ud over kan du også finde glidecreme med opvarmende virkning, glidecreme med nedkølende effekt, eller glidecreme med duft og smag.

Du kan sågar finde hele sæt med glidecreme, duftlys, massage olie og stimulerende gel, som alle har til formål at pirre sanserne og sætte dig i den helt rigtige erotiske stemning. Og så er der selvfølgelig serier af glidecreme, som egner sig bedst til analsex, da nogle af dem, ud over det, at de mindsker friktion betydeligt, har en muskel afslappende virkning.

Kvalitets glidecreme fra top brands

Hos belugi.dk finder du glidecreme fra brands så som Pjur, Colt, Rocks-off, Amoreane, Shunga, Fleshlube, Durex og XR Brands. Samtlige glidecremer, du finder i webshoppen, lever op til de internationale krav og standarder, og indeholder ingen allergifremkaldende eller hormon forstyrrende kemi.

Belugi.dk har prisgaranti på samtlige produkter i shoppen, også varer fra de kendte brands, så du er sikker på, at du ikke finder tilsvarende produkter billigere andetsteds. Og så opererer belugi.dk tilmed med fuld diskretion, både i forhold til handel og forsendelse. Du får desuden gratis fragt, når du bestiller for over 399,- kr.

More articles