Find en god brugt Opel online

08 June 2022 Astrid Pedersen

editorial

Skal der nye hjul i familiens garage? Så kan du overveje at vælge en bil af mærket Opel.

Hvad er fordelen ved Opel?

Opel er en bil du kan regne med. Gennem mange årtier har Opel været blandt danskernes absolutte favoritter, især når det gælder familiebiler. Den oprindeligt tyske producent er kendt for at sende gode, solide køretøjer på markedet, som kan holde til en del, og som ligger helt i top hvad angår såvel køre egenskaber som sikkerhed.

Med en Opel er du garanteret en bil som du og din familie kan være trygge ved at køre i, og som kan fungere som familiens transportmiddel i mange år fremover. Og du vil med sikkerhed kunne finde en bil som matcher dine og din families behov blandt de mange forskellige Opel modeller.

opel

Køb en brugt Opel og spar penge

Hvis du har besluttet dig for at familiens næste bil skal være af mærket Opel, kan du med stor fordel vende blikket mod det bugnende danske brugtvogns marked. Her vil du nemlig kunne finde en ganske glimrende bil til en brøkdel af den pris den ville koste i fabriksny version.

Opel biler er, i lighed med andre biler, underlagt statens høje afgifter som puster nyprisen op i et helt urimeligt niveau. Til gengæld rasler bilens værdi formelig ned i løbet af dens første tre leveår. Efter fem år er prisen nogenlunde stabiliseret, og en Opel vil stadig have masser af kilometer tilbage i tælleren.

Vælg et autoriseret Opel værksted tæt på din bopæl

Derfor kan du med stor fordel vælge en brugt Opel frem for en fabriksny model. Vælger du samtidig at lade bilen reparere og servicere på et autoriseret Opel værksted vil du yderligere kunne forlænge bilens levetid.du kan finde dit nærmeste Opel autoværksted i Brøndby hos Bilhuset Frederiksen A/S – læs mere på bh-f.dk.

More articles