Find dit lokale autoværksted i Solbjerg ved Skanderborg

18 March 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er du bilejer vil du have brug for god kontakt til et autoværksted i nærheden af din bopæl. Grunden til at det er en god idé at vælge et værksted tæt på hvor du bor er at du, såfremt du oplever problemer med din bil, i så fald ikke vil skulle transportere dig så langt.

Du vil hurtigt kunne få bragt bilen på værksted hvis den en dag ikke vil starte. Og med en fast automekaniker som råder over eget autoværksted vil du have en dygtig fagperson ved hånden som kender både dig og din bil.

Hvem er Lindgaard Auto?

Lindgaard Auto er dit autoværksted i Solbjerg. Hos Lindgaard Auto kan du få udført alle de gængse værksteds ydelser inden for auto service og reparation. Du kan for eksempel få rettet den ærgerlige Bilka bule ud, eller du kan få udbedret forsikrings skaden med en tilhørende vurdering.

Lindgaard Auto hjælper gerne med at skifte autopærer og bilglas. De dygtige medarbejdere hos Lindgaard Auto er fuld kvalificerede til at reparere skader efter stenslag på alle biltyper, lige som du kan få udført service eftersyn og diverse tests af din bil uanset dennes mærke, model eller årgang hos Lindgaard Auto. Og tegner du en fast service aftale med Lindgaard Auto kan du opnå god rabat på flere af disse ydelser samtidig med at du får adgang til at opbevare dine sommer og vinter dæk på værkstedets dæk hotel.

Lindgaard Auto er ejet og drevet af Rasmus Hamann som har over femogtyve års erfaring inden for auto branchen. Hos Rasmus Hamann fra Lindgaard Auto er din bil i sikre og professionelle hænder uanset opgavens type og omfang.

Hvor finder jeg Lindgaard Auto?

Du finde Lindgaard Auto på Gammel Horsensvej uden for Skanderborg tæt på Solbjerg – og online på hjemmesiden lindgaardauto.dk.

More articles