Find det bedste vikarbureau i København

27 August 2020 Astrid Pedersen

Hvis du leder efter vikarer til in virksomhed eller til din institution kan du med fordel benytte Norstaff ApS. Norstaff ApS har op til flere speciale områder hvor det største ligger inden for rekruttering og formidling af vikarer til omsorg, pleje og sundhed. Inden for disse områder tilbyder Norstaff ApS blandt andet et stort kartotek af dygtige og erfarne SOSU hjælpere og assistenter, sygeplejersker, praktiske ufaglærte medhjælpere, handicap hjælpere, våge vagter og støttepersoner samt folkeskole lærer og pædagoger.

Alle vikarer, som formidles og arbejder gennem Norstaff ApS, er grundigt screenet og besidder såvel erfaring med som passion for deres arbejds områder og fag. Du kan vælge vikarer med netop det faglige niveau eller erfarings niveau som du ønsker. Og så står de dygtige og engagerede vikarer fra Norstaff ApS klar til at rykke ud med ganske kort varsel, skulle der opstå mandefald i din medarbejder stab.

Andre fagområder hos Norstaff ApS

Foruden et bredt udvalg af personale med erfaring inden for pleje og omsorgs sektoren tilbyder Norstaff ApS også hjælp til rekruttering af vikarer inden for en lang række andre brancher. Du kan for eksempel finde din næste faglærte eller ufaglærte medarbejder inden for bygge og anlægs branchen hos Norstaff ApS.

Uanset om du er på udkig efter en arbejdsmand, nedrivnings personale, en dygtig svejser eller en medarbejder med speciale inden for grønne områder kan Norstaff ApS hjælpe. Du kan også finde din rengørings eller service vikar hos Norstaff ApS, som har masser af vikarer stående parat til at afløse din syge medarbejder med kort varsel. Og står du og skal bruge en medarbejder med erfaring inden for lager og logistik er Norstaff ApS også leveringsdygtig i stærke og arbejdsomme vikarer.

Norstaff ApS er, med andre ord, dit vikarbureau i København. Du kan læse mere om Norstaff ApS’ ydelser på hjemmesiden norstaff.dk

More articles