Find den skarpeste pris på luft til vand-varmepumpe

04 August 2020 Astrid Pedersen

editorial

Overvejer du at hoppe med på den grønne omstillign – for de kommende generationers skyld? Så er der masser af point at hente i din private livsstil. Især hvis du bor i hus. Størstedelen af vort forbrug af CO2 stammer nemlig fra opvarmning af boligen. Med den rette isolering og den mest miljø og klima venlige opvarmnings form vil du ikke blot kunne kalde dig selv for grøn og ansvars bevidst.

Du vil faktisk også kunne spare mange penge i det lange løb. Når du forhindrer varmen i at slippe ud af din bolig ved for eksempel at efterisolere denne og udskifte samtlige ruder i husets vinduer med isolerende ruder kan du faktisk skære voldsomt ned på dine udgifter til varme. Og hvis du virkelig vil flytte nålen kan du samtidig vælge at investere i en smart varmepumpe som afløser for dine gamle elektriske radiatorer eller dit udtjente fyr.

Hvad er de største fordele ved en varmepumpe?

Der er faktisk kun fordele ved at skifte til en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe. For det første er denne opvarmnings metode langt mere energi effektiv end henholdsvis et slidt fyr eller dyre elektriske varmeovne.

Det betyder at en luft til vand varmepumpe eller en luft til luft varmepumpe udnytter den tilførte energi med langt højere effektivitet. Dette vil du tydeligt kunne se på din årlige varmeregning. Samtidig vil en luft til luft varmepumpe være mere effektiv i sin fordeling af varmen i dine stuer og værelser. En moderne luft til luft varmepumpe vil blæse varmen ud i strømme i stedet for blot at varme hjemmet op ved hjælp af stråle varme. Og så får du renset den cirkulerede luft gennem effektive filtre – for det sundeste og mest behagelige indeklima.

Den billigste luft til vand varmepumpe får du på abonnement hos Nærvarme – læs mere på https://naervarme.dk/beregn-besparelse-varmepumper/ 

More articles