Find den rette VVS-mand

04 April 2022 Niels Geckler

editorial

Hvis du bor i Nærum eller der omkring, og toilet eller håndvask strejker, så får du måske brug for en fagmand inden for vvs i Nærum

Mange ting i hjemmet inden for vedligeholdelse og småreparationer kan man som handy mand med det rette værktøj og lidt gå på mod nok selv finde ud af at få ordnet. Når det kommer til afløb vandrør og sanitære installationer skal man dog være varsom og helts vide hvad man gør.

Det kan være bedst at overlade arbejdet med rør og afløb til en professionel og kompetent fagmand inden for vvs for at undgå problemer, der først dukker op senere. En sivende utæthed kan for eksempel give fugtskader hen ad vejen uden at du opdage det. Og handler det om kloakken, så skal du i mange tilfælde sørge for at får opgaven udført af en autoriseret kloakmester.

vvs nærum

Køkken og badeværelse er boligens dyreste rum 

Drjer det sig om en større renovering af badeværelset eller skal du have nyt køkken, ja så kommer du nok ikke uden om at få en vvs’er på blandt flere andre slags håndværkere. Da der er så mange forskellige håndværkere inde over når det handler om at opbygge eller renovere de to slags rum, så er det også de dyreste rum i boligen at nyindrette og fikse op.

En del af arbejdet kan man selv klare – for eksempel kan du måske selv sætte nye skabe og så videre op i køkkenet, lige som du kan svinge pensel og malerrulle selv og stå for maling – både i køkken og badeværelse. Men installationer af forskellig slags skal du overlade til en fagmand. Der skalk nemlig overholdes en masse regler og regulativer og man skal være omhyggelig med lukninger og vådrumssikring for at undgå fugtskader eller at noget skal laves om senere – med en stor udgift til følge

More articles