Find den rette truck hos din lokale forhandler

02 April 2020 Astrid Pedersen

editorial

I en virksomhed som for eksempel en post eller gods terminal, en lager bygning eller en produktions eller industri hal er den interne transport og logistik af stor betydning for det daglige arbejde. Alt hvad der hedder last og øvrig gods håndtering er afhængigt af bestemte former for maskinel – for eksempel terminaltrækkere og terminal traktorer, container trucks, sidelæssere og lifte, og selvfølgelig gaffeltrucks.

De smarte gaffeltrucks er særligt konstrueret til at kunne transportere og løfte tungt gods, gerne pakket på paller. Med en god gaffeltruck kan du løfte varer op på hylder flere meter over gulv højde, eller ind i lastbiler uden at slide på ryggen.

Stærke og solide gaffeltrucks er således mindst lige så vigtige for virksomheden som rutinerede truck fører. Står en af dine gaffeltrucks af, kan det med det samme mærkes på det work flow, som burde glide problemfrit. Og derfor er det en rigtig god idé at have kendskab til en stabil leverandør af gaffeltrucks og andet maskinel, som er kritisk for den daglige drift.

ProTruck A/S – din leverandør af Hyster gaffeltrucks

Hvis du leder efter en sådan leverandør, som kan forsyne dig med en ny gaffeltruck når en af dine egne bryder sammen, kan du med fordel starte hos ProTruck A/S.

ProTruck A/S er en dansk virksomhed, som er leveringsdygtig inden for maskinel og køretøjer til erhverv og industri – her under de solide og vel designede gaffeltrucks fra den danske producent Hyster. Hyster er kendt verden over for sine gaffeltrucks, som foruden at besidde en høj løfte kapacitet også er utroligt brugervenlige og holdbare.

Når du vælger at handle gaffeltrucks hos ProTruck A/S, er du garanteret den bedste vejledning og rådgivning. De dygtige medarbejdere hos ProTruck A/S vil altid bestræbe sig på at matche dig med den rette truck, som passer perfekt til dine og til virksomhedens behov. Læs mere på protruck.dk

More articles