Find den bedste malermester nær din bolig i Odense

09 July 2021 Astrid Pedersen

editorial

Leder du efter en dygtig maler i Odense som kan hjælpe dig med at friske boligen op? Så kan du med fordel kontakte Malerfirma Nordic Painthouse.

Malerfirma Nordic Painthouse har igennem mange år hjulpet private boligejere i Odense og omegn med såvel indvendig som udvendig maling af hus eller lejlighed. Og Malerfirma Nordic Painthouse vil med sikkerhed kunne hjælpe dig.

Indendørs malerarbejde ved Malerfirma Nordic Painthouse

Skal huset eller lejligheden fikses op indvendig kan du trygt overlade opgaven til Malerfirma Nordic Painthouse. Så er du sikker på at den bliver løst til UG med kryds og slange.

Malerfirma Nordic Painthouse har mange års erfaring med maling af stuer og værelser i private boliger. Og hos Malerfirma Nordic Painthouse lægges der stor vægt på de unikke og individuelle løsninger. Således vil malermester Martin Schmidt altid tage udgangspunkt i netop din boligs disposition og dine vægges beskaffenhed når det skal besluttes hvorledes det indvendige malerarbejde skal udføres.

Det er for eksempel ikke altid nødvendigvis hensigtsmæssigt at male direkte på pudset. I visse tilfælde skal der opsættes væv eller filt hvis resultatet skal være smukt og ensartet. Og er væggene bedst tjent med en fuldspartling er malermester Martin Schmidt fra Malerfirma Nordic Painthouse ekspert i netop denne disciplin.

Fuldspartling af en eller flere vægge i boligen ved Malerfirma Nordic Painthouse

Til fuldspartling anvender Martin Schmidt Detale CPH indfarvet spartel – et materiale som giver en ganske unik overflade med en enestående tekstur.

Fuldspartling kan anvendes på en eller flere vægge, eller på dele af en væg. Du bør altid overlade arbejdet med fuldspartling af vægge til en professionel og faglært maler. Og her kan Malerfirma Nordic Painthouse altså sagtens være behjælpelig.

Du kan læse mere om Malerfirma Nordic Painthouse, og bestille et tilbud på maling af vægge, lofter og indvendigt træværk i din bolig, på https://nordicpainthouse.dk/.

More articles