Find brugte biler til salg i Danmark via biltportal

21 October 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er det på tide at anskaffe en ny bil – som supplement til eller erstatning for, familiens gamle køretøj? Så er I sikkert allerede godt i gang med at drøfte betingelserne for denne anskaffelse, samt at sætte jer ind i de forskellige bil mærker, typer og modeller.

De fleste ønsker sig en rummelig bil med gode køre egenskaber hvor sikkerheden er høj og brændstof forbruget lavt. Og så må den helst heller ikke koste en mindre formue i anskaffelse.

Det kan godt være rigtig svært at imødekomme samtlige krav på én og samme tid. Især hvis man kigger efter en spritny bil. Nye biler, som sælges via forhandlere i Danmark, er nemlig belagt med skyhøje afgifter.

Disse afgifter presser nyprisen på en bil op i et leje hvor det er urealistisk at forvente at anskaffelse af bilen kan finansieres på andre måder end ved optagelse af et dyrt bil lån. Og familien har nok andre ting at bruge penge på hver måned end afdrag på et lån.

Køb familiens nye bil brugt

Hvis du ikke ønsker at sætte dig selv og din familie i dyb gæld på grund af et køretøj kan du i stedet med stor fordel kigge imod brugtvogns markedet. I Danmark eksisterer et stort og varieret marked for brugte biler – mange af disse med kun ganske få år på bagen.

Når du køber en brugt bil i tre års alderen eller ældre vil du kunne få den til en brøkdel af dens nypris. Det er nemlig i de første tre til fem af bilens leveår at værdi tabet er størst – ikke mindst på grund af de oven for nævnte afgifter, so pålægges nye biler.

Hvis du vil være sikker på at få kvalitet for pengene bør du købe din nye brugte bil via en forhandler – for eksempel på Biltorvet.dk

More articles