Familieterapi hos psykolog i Odense

02 June 2020 Astrid Pedersen

editorial

Det at leve sammen i en familie er ikke altid lutter lagkage. Det kan de fleste mennesker som er vokset op i en familie – hvilket langt de fleste mennesker trods alt er – skrive under på. Men for nogle familier er hverdagen ikke blot præget af de sædvanlige smågnidninger og skærmydsler.

Er din familie blandt de mange som er ramt af samspils problemer – for eksempel foranlediget af misbrug, sygdom, eller en mental lidelse som for eksempel Aspergers eller ADHD hos et af børnene – kan det være at familie terapi hos en dygtig psykolog er noget for jer.

Hvor finder jeg en dygtig psykolog i Odense?

Hvis du er bosat i eller omkring Odense, kan du med fordel opsøge autoriseret psykolog Jens Henrik Thormann hvis du har brug for en dygtige familie terapeut. Jens Henrik Thormann er cand.pæd.psych fra DPU (Danmarks Pædagogiske Universitet) og har siden arbejdet professionelt med børn, unge i familier i forskellige sammenhænge.

Jens Henrik Thormann har blandt andet arbejdet på børnepsykiatriske afdelinger på forskellige hospitaler samt ved bosteder og på familie centre. Således har Jens Henrik Thormann den rette erfaring og ekspertise til at kunne håndtere psykologiske problemstillinger som hidrører fra uheldige familie dynamikker og ubalancer.

Hvordan kan Jens Henrik Thormann hjælpe mig og min familie?

Når du og din familie henvender jer til Jens Henrik Thormann i terapi øjemed vil I blive mødt med åbne arme og helt uden fordomme. Jens Henrik Thormann har igennem sit virke oparbejdet en helt særlig fornemmelse for familiens interne mekanismer og balancer, og vil hurtigt kunne opfange forskydninger som fører til uro og dysfunktion.

Jens Henrik Thormann vil behandle familien som patienten i sin psykolog praksis – ikke det enkelte familie medlem. Dette vil medføre at intet medlem af familien kommer til at føle sig ”skyldig” i tingenes tilstand, eller på nogen måde føler sig udenfor i behandlings forløbet.

Du kan læse mere på psykologpraksis-odense.dk

More articles