Få tilbud på regnvand- og drænløsninger af din kloakmester

26 August 2021 Lotte Hindsberg

editorial

De seneste par år har vi i Danmark oplevet flere skybrud og heftige regnmasser, som har udfordret vores kloakker. Kloakker der har haft svært ved at følge med. Derfor giver det god ide at undersøge alternative muligheder for hvordan man kan få regnen ned og væk.

Det kan en kloakmester hjælpe med. Kontakt din lokale autoriseret kloakmester i Hillerød og få ham til at komme med forslag til, hvordan i kan få dræn og regnvandsløsninger på din grund. 

Konsekvenser ved for meget regn

Den ekstra og voldsomme regn som vi har oplevet de sidste par år har haft store konsekvenser. Det har betydet at vi har fået vand ind i vores boliger. I vores kældre og det har kostet dyrt og ødelagt meget. Derfor er det en god ide at få langt dræn ind som fører vandet væk.

Samtidig med at du får lagt dræn, er det en god ide at få fjernet gamle blade og slam fra afløbsrør og tagrender. Det gør at vand og sne, kan komme ned i kloakken og væk. Hvis vandet ikke kan komme væk vil det i stedet finde andre muligheder. 

Få undersøgt din kloak

Hvis du oplever at din kloak ikke fungerer optimalt eller der er begyndt at lugte så få din kloakmester til at undersøge din kloak. Det sker via en TV-inspektion. Viser det sig at der er er for meget slam der gør at vand, affald og afføring ikke nemt kan komme videre, kan din kloakmester lave en slamslugning, der i fremtiden gøre at det forsvinder. 

Hvis du får en kloakmester til at komme, så få ham til også at sætte et filter på din kloak. Den del der fører op til boligen. Ved at få sat et filter på, sikre du at du ikke kan få besøg at rotter. Rotter som det kan blive svært at komme af med. 

More articles