Få råd til mere bil med et bil lån

28 June 2019 Astrid Pedersen

editorial

Når familiens gamle bil begynder at blive træls at trille rundt i, og samtidig sluger benzin eller diesel, så man skulle tro, at den var en svamp – så er det på tide at overveje indkøb af en ny bil. For familier, som er afhængig af bilen i det daglige – for eksempel til kørsel mellem hjemmet og arbejdspladsen, skolen og diverse institutioner – er en funktionel og brugbar bil ingen luksus.

Det nytter ikke noget at fortsætte med at tvinge den udtjente bil ud på vejene, når den var bedre tjent med at blive skrottet. De mange værksteds besøg, som en gammel og slidt bil fordrer, er heller ikke just noget, som pynter i husholdnings budgettet. Og når man på et tidspunkt opdager, at man har kørt flere kilometer i auto mekanikerens låne bil end i sin egen, er det alvor: Familien trænger til en ny bil.

Hvordan kan jeg få råd til en ny bil til familien?

Måske har du selv tænkt tanken, men er blevet skræmt væk af de høje priser på nye biler i Danmark. De er ganske rigtigt også efterhånden oppe i et niveau, hvor det virker ganske urealistisk at kunne betale. Der er dog ingen, der siger, at du skal betale hele beløbet kontant. Mange banker og penge institutter udbyder bil lån til formålet. Med et bil lån kan du finansiere hele – eller dele af – dit bilkøb på mere favorable vilkår, end hvis du optager et tilsvarende forbrugslån i den anledning. Långiver får nemlig pant i bilen, lidt på samme måde som når du optager et bolig lån.

Find det bedste bil lån online

Hvis du leder efter et bil lån uden krav om udbetaling, kan du ansøge online på Ikano Banks hjemmeside. Ikano Bank udbyder bil lån til en skarp rente – og du har svar på din ansøgning inden for få timer. Læs mere på https://ikanobank.dk/laan/billaan 

More articles