Få råd til din nye bil – finansier den med et bil lån

24 June 2019 Astrid Pedersen
image

editorial

Står du for at skulle købe ny bil? Så bør du ikke lade dig nøje med sekunda varer – og da slet ikke, når du har mulighed for at optage et fordelagtigt bil lån online.

Hvorfor skal jeg optage et bil lån?

Det er selvfølgelig aldrig nogen lille sag at optage et lån. Den bedste grund til at optage et bil lån er, at du højst sandsynligt aldrig vil kunne betale kontant for en ny bil. I hvert fald ikke i Danmark, hvor bil priserne er skyhøje – ikke mindst på grund af skatter og afgifter. Det er de færreste, der har den slags penge på kistebunden. Og derfor vælger mange mennesker hvert år at finansiere køb af ny bil ved hjælp af et bil lån.

Med et bil lån får låneudbyderen pant i bilen. Bilen er, med andre ord, den sikkerhed, der stilles for lånet – lidt lige som når du optager et lån for at købe et hus eller en lejlighed. Der findes mange forskellige typer bil lån, og det er typisk banker eller andre penge institutter, som udbyder denne type lån.

Hvor finder jeg det mest fordelagtige bil lån?

Det kan selvfølgelig – alt efter din økonomiske situation – variere, hvilket bil lån, der er mest fordelagtigt for dig at optage. Hos Ikano Bank kan du ansøge om bil lån online – nemt og hurtigt, og uden at der stilles krav om udbetaling. For at komme i betragtning til et bil lån fra Ikano Bank, skal du blot være fyldt 18 år, være bosiddende i Danmark – og ikke opført hos RKI eller i Debitor Registeret. Når du indsender din ansøgning, vil den først gennemgå et hurtigt kredit tjek, hvorpå du vil få svar på din ansøgning inden for det samme døgn. Læs mere, og lån penge til din nye bil på ikanobank.dk

More articles