Få mere overskud og færre smerter med regelmæssig massage

26 July 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er du træt og sløv i hverdagen, og mangler du energi til at udføre dit daglige arbejde? Så burde du booke en times massage hos en dygtig massør.

Hvad får jeg ud af en times massage?

Måske er du mest vant til massage i form af wellness behandlinger på hotellet i din ferie. Men massage er meget andet og mere end luksus og øjeblikkeligt velvære.

Med massage kan du opnå øget bevægelighed og smidighed i kroppens led og muskler. Massøren hjælper med sine strøg og tryk kroppen med at skille sig af med de ophobede affalds stoffer som giver anledning til inflammation og der af følgende stivhed i muskler og led. Blodcirkulationen øges, og dermed tilføres musklerne ilt og næring.

Du vil kunne mærke virkningen øjeblikkeligt i form af færre smerter, øget bevægelighed og mere overskud i hverdagen. Og du vil med regelmæssig massage kunne yde godt af langtids effekter så som bedre søvn og et højnet energi niveau.

Hvor kan jeg få en god massage i Hammel?

Er du bosiddende i eller i nærheden af den jyske by Hammel kan du med fordel booke din massage hos Kiropraktoren i Hammel.

Kiropraktoren i Hammel har dygtige massører tilknyttet klinikken – massører som står klar til at hjælpe dig af med dine muskel spændinger og give dig en følelse af øget velvære i hverdagen.

Du kan booke en stand alone massage behandling hos massøren i kiropraktor klinikken, eller du kan bruge massagen som opvarmning til din kiropraktiske behandling. I sidst nævnt tilfælde vil du kunne få et meget større udbytte af behandlingen.

Gennem massagen varmes musklerne op og leddene blødgøres. Det gør det nemmere for kiropraktoren at udføre sit arbejde. Og du vil få en længere varende effekt af din kiropraktor behandling.

Du kan læse mere, og booke tid til en massage i Hammel, på kiropraktoren-hammel.dk

More articles