Få mere bil for dine penge – køb en brugt bil

02 June 2020 Astrid Pedersen

Er du på udkig efter en udvidelse til husstandens bilpark – og er du i tvivl om det skal være en ny eller en brugt én af slagsen? Så er der flere overvejelser du med fordel kan gøre dig førend du tager ud til forhandleren. Det er nemlig ikke altid det lige frem kan betale sig at investere i en fabriksny bil.

Hvornår skal jeg købe ny bil?

Der kan dog godt være grunde som vejer for indkøb af en spritny bil frem for en brugt. Det kan for eksempel være at du hver dag tilbringer mange timer på vejene – for eksempel i forbindelse med dit arbejde. Du vil således have brug for en bil som ikke skal på værksted hvert andet øjeblik.

Samtidig er du interesseret i at optimere din brændstof økonomi, og derfor giver det mening af vælge en ny bil. De nyere modeller kører nemlig typisk længere på literen end de ældre. Dette skyldes at nye biler har en bedre udnyttelse af den tilførte benzin eller diesel, hvilket samtidig er sundt for miljøet og for din pengepung. Nye biler repræsenterer samtidig top of the line inden for sikkerhed og gode køreegenskaber.

En ny bil vil som oftest være udstyret med det seneste nye inden for smart elektronisk udstyr som bidrager til den høje sikkerhed og køreglæde. Og når du køber ny bil får du samtidig fabriks og motor garanti, som kan forlænges gennem service eftersyn.

Spar penge på en brugt bil

Det er ingen hemmelighed, at nye biler i Danmark er utroligt dyre i anskaffelse – og at de faktisk smider det meste af deres nyværdi inden for de første tre år. Derfor kan du gøre et kup hvis du i stedet for en fabriksny bil investerer i en brugt bil af nyere dato. Du kan læse mere på https://xn--fartglde-o0a.dk/guide-skal-du-vaelge-en-ny-eller-brugt-bil/ 

More articles