Få hjælp til afvænning med en alkoholbehandling

17 May 2022 Astrid Pedersen
image

editorial

Drikker du for meget, og har du gjort det for længe? Så er du højst sandsynligt en af de mange danskere som hvert år geråder sig ud i et afhængigheds betinget misbrug.

Få den rette hjælp til at komme ud af dit alkoholmisbrug

Hvis du ønsker at rette op på dit liv og slippe af med din afhængighed bør du hurtigst muligt søge professionel hjælp. Jo tidligere i dit misbrugs forløb du kan få hjælp til afvænning, des større sandsynlighed for at du kan komme tilbage på rette spor.

I den forbindelse er det vigtigt at du søger professionel behandling. Du bør ikke selv kaste dig ud i et afvænnings forløb på egen hånd. Der er alt for stor en risiko forbundet hermed.

For det første vil et sådant forsøg nærmest være dømt til at slå fejl. Du vil skulle gennemleve et dagelangt forløb med de værste abstinenser man kan forestille sig – og derfor vil du allerede efter det første døgn være tilbøjelig til at gribe ud efter flasken igen.

alkoholbehandling

For det andet vil disse abstinenser kunne udgøre en helbredsmæssig fare. Dagevis med feber og svedeture samt voldsomme opkastninger kan føre til livsfarlig dehydrering, og du kan risikere at gøre varig skade på dine indre organer.

Derfor er det vigtigt at du opsøger et behandlingscenter hvor du kan få hjælp til såvel afrusning som til intensiv terapi i ugerne derefter. Kun på den måde vil du have en reel chance for at komme dit misbrug til livs. Og med den rette behandling vil du faktisk have en god prognose når det handler om at bygge en tilværelse op uden alkohol eller afhængighed.

Hvor kan jeg gå i alkohol afvænning?

Hos Behandlingscenter Stien kan du få tilbudt en effektiv alkoholbehandling. Klik ind på centerets hjemmeside https://behandlingscenter-stien.dk/alkoholbehandling/ og få yderligere information.

More articles