Få hjælp hos din maler i Hillerød når boligen skal males

19 October 2021 Astrid Pedersen

editorial

Trænger din bolig til en kærlig hånd indvendig? Så bør du få fat på de rette håndværkere. Og selv om boligen ikke kalder på den helt store renovering, men blot trænger til en klat maling, er det stadig smart at få en faglært maler på sagen.

Kan jeg spare maleren væk?

Måske påtænker du af sparehensyn selv at male dit hus eller din lejlighed indvendig. Men du vil hurtigt finde ud af at der ikke er meget sparet ved at kaste sig ud i malerarbejdet på egen hånd.

Det koster nemlig både penge, tid og kræfter at male vægge, lofter og indvendigt træværk i en bolig. I hvert fald hvis det skal gøres ordentligt, og med et lækkert resultat i form af flotte, ensartede vægge, skinnende hvide lofter og strålende blankt træværk.

Du skal regne med at sætte mindst en uge – eller mere, afhængig af størrelsen på din bolig og væggenes beskaffenhed – af til projektet. Alene de indledende øvelser kan hurtigt komme til at trække tænder ud. Det drejer sig eksempelvis om indkøb af udstyr og materialer, nedtagning af gammelt væv eller tapet, lapning af huller samt slibning, vask og priming af samtlige vægge.

Du vil blive overrasket over hvor hårdt det er selv at male din egen bolig indvendig. Og det vil hurtigt stå klart at det langt bedre kan betale sig med professionel maler hjælp.

Hvem kan hjælpe mig med at male min bolig indvendig?

Når du skal vælge maler bør du altid gå efter et malerfirma som har erfaring med maling af private boliger. På den måde er du sikret en maler som kan vurdere hvad der tjener dine vægge bedst, og som kan yde den mest kompetente rådgivning angående valg af arver eller materialer.

Du kan få et skarpt tilbud på indvendig maling af boligen via malerkanonen.dk

More articles