Få frisket din bil op med en autolakering

30 September 2020 Lotte Hindsberg

Hvis din bil trænger til en autolakering, f.eks. efter en ulykke eller forsikringssag, er der flere ting du bør være opmærksom på. En af dem er at du bør vælge et autoværksted, der er specialiseret i at autolakkere. Det er med til at sikre at det endelige resultat bliver markant bedre. Inden du får lakeret din bil, det kan iøvrigt også være en veteranbil, knallert eller motorcykel, bør du få bilen gennemsøgt, så der ikke er fejl eller andre skader i bilen.

Autoværkstedet kan gennemgå bilen før lakering og kontakte dig, hvis der bliver fundet fejl som det giver bedst mening at få ordnet først. Det kunne f.eks. være at du kan få en autolakering i Frederikshavn

Forsikringsskader

Hvis din bil skal have en ny omgang autolak, enten fordi det er en forsikringsskade eller fordi du gerne vil vedligeholde din bil og have den til at se ny og velholdt ud længere, bør du starte med at kontakte flere autoværksteder og bede om en pris. Du skal også sikre dig at de kigger bilen igennem inden også fordi der kan være usynlige skader.

Du skal også sikre dig at værkstedet har et samarbejde med dit forsikringsselskab. De er vant til at håndtere forsikringssager og samtidig vil det spare dig for en masse tid og besvær.

Du bør også undersøge om de har en gratis lånebil du kan få i mellemtiden eller hvis den ikke er gratis om din forsikring dækker omkostningerne. 

Kontakt gerne mindst 3 forskellige værksteder, så du har mulighed for at sammenligne.

Brug også gerne tid på at undersøge hvad tidligere kunder har haft af erfaring. Har de været glade og tilfredse eller det modsatte. Du kan f.eks. læse hvad der er skrevet på Trustpilot. Husk at tage det skrevne med et gran salt og hav i mente at det er nemmere at skrive noget negativt end noget positivt.

More articles