Få et nærmest nyt badekar på 4 timer

30 September 2021 Astrid Pedersen

editorial

Står der et badekar i dit badeværelse, men er det så slidt og misfarvet, at du ikke har lyst til at bruge det? Så har du sikkert ofte overvejet at skifte det ud.

Der er ingen som har lyst til at tage et varmt karbad i et badekar som er grimet og plettet af kalk, okker og rust fra vandrørene, og hvis emalje er en mosaik af ridser og skrammer. Og dette med god grund.

Det gamle badekar er nemlig ikke blot grimt at se på. De mange ridser, skrammer og aflejringer kan nemlig huse bakterier og svampe som kan være skadelige for dit helbred.

Derfor er det en god idé at få sat badekarret i stand inden du benytter det som ramme om din hjemmespa. Og til dette formål kan du få hjælp hos en dygtig badekarsmaler.

Hvorfor ikke bare købe et nyt badekar?

Måske tænker du at det ikke kan betale sig at sætte badekarret i stand, og overvejer at købe et nyt i stedet for. Men faktisk er det temmelig meget dyrere, og en del mere tidskrævende, at skifte badekarret ud frem for at lade det renovere.

Et nyt badekar er ikke billigt. Selve processen ed at rive soklen ned for dernæst at genopbygge den er en temmelig krævende affære. Og skal du i samme anledning have flyttet afløbet skal der en autoriseret VVS installatør ind over projektet.

Få et nyt badekar på 4 timer med en grundig renovering

Du kan i stedet vælge at lade det gamle, skrammede badekar sætte i stand. Såfremt skrammerne udelukkende er af overfladisk art vil en dygtig badekarsmaler kunne renovere badekarret på omtrent fire timer.

Efter et døgn er den nyligt påførte emalje hærdet således at badekarret kan tages i brug. Og så er det langt billigere end udskiftning af badekar. Læs mere på Emaljespecialisten.dk.

More articles