Få en professionel fysiurgisk massage på Østerbro

31 March 2022 Astrid Pedersen

editorial

Du forbinder måske hovedsageligt massage med luksus og wellness som man kan opleve på lækre feriehoteller. Men faktisk vil du kunne vinde rigtig meget ved at modtage massage herhjemme også.

Selvforkælelse i hverdagen med massage

Der er faktisk rigtig mange gode grunde til at unde sig selv en lækker massage fra tid til anden. Og det handler ikke udelukkende om øjeblikkelig wellness eller luksus.

Hvis du med jævne mellemrum lægger dig på briksen og lader en dygtig massør ælte dig igennem får du nemlig ikke velvære og afslapning i en time til halvanden. Der er mange andre gevinster at hente ved massage behandling.

Du giver først og fremmest dig selv og din krop en mulighed for at slappe af og bare tage imod. Dette er meget værd når det handler om såvel fysisk som mental trivsel. En stresset krop – og en ditto hjerne – vil have stor glæde af den omsorg som er forbundet med massage.

image

Når massøren ved hjælp af tryk, strøg og æltende bevægelser løsner spændinger og myoser i dine muskler frigives det der kaldes kroppens egne lykkepiller i form af signal stofferne oxytocin, dopamin og serotonin sammen med et væld af endorfiner. Dette løfter ikke alene dit humør og dit velvære ganske betragteligt. Der bliver også samtidig sendt besked til dit sympatiske nervesystem om at tage en slapper så kroppens naturlige balance kan blive genoprettet.

Du kan altså dæmpe stress symptomer ved hjælp af massage. Og med regelmæssig massage i et målrettet behandlings forløb kan du tilmed nedbringe risikoen for de konsekvenser som fysisk og psykisk stress kan medføre.

Hvor finder jeg en kompetent massør på Østerbro?

Er du bosiddende i det københavnske, nærmere betegnet på Østerbro eller i nærmeste omegn, kan du altid booke tid til en professionel massage hos Kaatsu Massage. Klik ind og læs mere på https://kaatsumassage.dk/massage-oesterbro/.

More articles