Få den mest kompetente hjælp til VVS i Nyborg

31 March 2022 Astrid Pedersen

editorial

Hvis dit badeværelse skal moderniseres eller dit køkken skal sættes flot i stand kommer du nok ikke uden om VVS arbejde. Her er det vigtigt at du får en autoriseret VVS installatør på banen så tidligt i projektet som muligt. På den måde kan du nemlig være garanteret den optimale planlægning og implementering af de nye installationer.

Kan jeg ikke bare selv fikse rørene?

Måske har du overvejet selv at stå for arbejdet med rørføring i forbindelse med renoveringen. Men det må du faktisk ikke.

I følge gældende dansk lov må arbejde med de faste VVS installationer i en bygning udelukkende udføres af en autoriseret fagperson. Dette skyldes at der er alt for stor en risiko forbundet med gør det selv arbejde når det gælder VVS arbejde.

Du kan faktisk risikere at forvolde store skader hvis du insistere på selv at flytte afløbet eller omdirigere dine gas ledninger. Du kan for eksempel afstedkomme grimme forgiftninger hvis du uforvarende kommer til at forårsage tilbageløb i vandrørene hvilket kan føre til en sammenblanding af drikkevand og spildevand.

vvs nyborg

En læk på en gasledning forårsaget af en forkert samling kan føre til dødelig kulilte forgiftning eller farlige eksplosioner. Og selv om dit klamphuggeri kun skulle medføre materielle skader kan du være så godt som sikker på at forsikringen ikke dækker hvis der ikke har været en autoriseret VVS installatør inde over arbejdet.

Hvor kan jeg få hjælp til VVS arbejde i Nyborg?

Er du bosiddende i det fynske, for eksempel i Nyborg eller nærmeste omegn, hedder din lokale autoriserede VVS’er Hybel VVS Teknik ApS. Hos Hybel VVS Teknik ApS kan du få kvalificeret hjælp til alt hvad der vedrører de faste VVS installationer i din bolig.

Få et skarpt tilbud på VVS i Nyborg hos Hybel VVS Teknik ApS – læs mere på hybel-vvs.dk.

More articles