Få alkoholbehandling med varige resultater

04 April 2022 Astrid Pedersen
image

editorial

Har du gerådet dig ud i et uhensigtsmæssigt overforbrug af alkohol? Så er det en god idé at søge professionel hjælp gennem indlæggelse til alkoholbehandling på et behandlingscenter.

Hvorfor gå i alkoholbehandling?

Der er mange gode grunde til at lade sig indlægge på et behandlingscenter til behandling af alkoholmisbrug hvis man har et sådant. Først og fremmest er der jo din egen sundhed at tage hensyn til. Hvis du fortsætter misbruget skærer du mange gode år af din forventede levetid. Og dem, du har tilbage, vil ikke just være præget af god livskvalitet.

Der ud over bør du tænke på dine nærmeste omgivelser. Har du en kæreste eller en ægtefælle, vil han eller hun helt sikkert lide under dit misbrug. Vedkommende vil sikkert brændende ønske at du vil tage imod tilbuddet om afvænning, men tør ikke selv foreslå det af frygt for at blive mødt med vrede og afvisning.

alkoholbehandling

Det kan måske oven i købet være at vedkommende går og overvejer at forlade dig – ikke fordi der ikke stadig er kærlighed imellem jer, men fordi det godt kan være svært at se lyset for enden af tunnellen når man bor under samme tag som en misbruger.

Er der børn inde i billedet er der slet ingen tvivl om at afvænning er det rigtige. Der er intet så hårdt eller belastende for et barns mentale helbred som at vokse op i et misbrugsramt hjem. Hvis du vil undgå at dit barn eller dine børn tager varig skade af din alkoholiserede adfærd bør du hurtigst muligt opsøge professionel hjælp. Og denne kan du finde på et behandlingscenter.

Lad Behandlingscenter Stien hjælpe dig tilbage på rette kurs

Det danske misbrugscenter Behandlingscenter Stien er blandt de mere velrenommerede af sin slags. Her kan du få hjælp til såvel afrusning som til behandling af alkoholmisbrug. Læs mere på behandlingscenter-stien.dk.

More articles