Er et Roomba batteri bedre end andre typer af batterier?

18 May 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Altså, godt nok kan man da tage om, at Roomba er et mærke til batterier, og nogle mærker af batterier er da dyre end andre, fordi man både ved, at man får kvalitet med her, og så betaler man også for at kunne ernære sig en del af deres brand og vise det frem – hvilket jo er gratis reklame.

Men samtidig er det også i denne sammenhæng den type batterier, man bruger til robotstøvsugere, så det er på en og samme tid lidt specielt, man bruger det, og så skal det bruges til den samme enhed hver gang.

Det er sjældent, man har nogle batteri-typer, der er så specielle, at de udelukkende kan bruges på få ting.

Godt nok sørger mange brands for, at man kun kan bruges deres batterier til dere produkter, men mange batterier heldigvis universelle og uafhængige af de brands, som man bruger dem til, så man kan investere i få typer af batterier generelt, som man så kan bruge til mange apparater i specielt hjemmet.

Men når man kommer op i større husholdsningsapparater, værktøj og specielle, ofte nyere, anordninger, så bliver man nødt til at have nogle meget mærkværdige batterier, der er skabt til anledningen.

Det heldige er så, at når man har investeret i sådan et batteri, så er det ofte genopladeligt og kan bruges mange gange, hvorfor prisen på det specifikke batteri bliver opvejet ved, hvor længe man kan bruge det.

Et Roomba batteri ligner nogle enkelte batteridele, der er blevet sat sammen, og som sagt bruger man den type i robotstøvsugere.

Om batteriet vil passe sammen med din robotstøvsuger derhjemme, vil vi dog ikke garantere dig med det samme, da du bør forhøre dig hos producenter eller læse, hvad den medfølgende beskrivelse siger.

Hvis du overvejer at investere i en robotstøvsuger, fordi du ikke har en, så er det også smart at tjekke efter, hvilket batteri du skal bruge her.

More articles