Er du sådan en outdoor-type?

04 February 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Eller er du bare mere sådan en magelig person, der bedre kan lide bylivet, at have toge og busser lige ved hånden og helst ikke skal opleve for meget grønt, førend du farer vild og/eller synes, du er kommet for meget på landet?

Det er der bestemt ingen skam i, for vi er alle sammen så forskellige, og så kender du formentlig heller ikke til denne hjemmeside eller i hvert fald nok sjældent handler fra den: https://scandihills.dk/

Men der er jo kommet en tendens til, at hvis man i hvert fald ikke motionerer en del og kommer ud ser bakker, kupereret terræn med videre, så er man måske ligefrem sådan en person, der godt kan lide at tage på vandreture, der måske strækker sig over flere dage.

Der er prestige i den slags, og det er mere interessant og tænder flere folk at høre om, end man sidder derhjemme og ikke udretter så meget, for det er netop det, som man også bedømmer det på:

Her er en person, der tør at bryde ud af sin komfortzone og se noget andet, end man er vant til, og selvom man ender med at være god til at befinde sig udenfor, så udfordrer den slags mennesker ofte sig selv og rykker grænserne for, hvad de er i stand til.

Så kan man argumentere med, at den slags mennesker måske burde slå mere koldt vand i blodet og opholde sig indenfor, for der er jo ingen grund til at vove pelsen og returnere til fortiden som hulemennesker, når vi nu har udviklet os som race så meget fremad.

Men det ændrer som bekendt ikke ved, at det er mere interessant at høre en person fortælle beretninger fra vildmarken, end at man sad og så TV den anden dag.

Og hvad har man ved at miste at prøve at bevæge sig lidt mere ud?

More articles