En havepool kan være samlingspunktet for familien!

14 May 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvem drømmer ikke om at have en pool til haven?

Tænk sig at kunne komme hjem fra en lang arbejdsdag, og så venter der en afkølet dukkert på sådan en varm sommerdag – det kan næsten blive guleroden for enden af ens hårde arbejdsdag.

Måske ender man ligefrem med at invitere kollegaer med hjem den dag, så de selv kan opleve den udsøgte fornøjelse, som det er at komme ned i sådan en pool.

Så tænker du måske her, at vi forestiller os sådan en pool, som man specielt ser i amerikanske film, hvor man har udgravet til denne i haven efter en specielt facon, som man så skal rense tit, tømme og fylde med ufatterligt meget vand; og så er der meget andet renovation og vedligeholdelse ved denne.

Udover den store vandregning så er det heller ingen billig affære at få lavet sådan en pool, men der findes et alternativ, der er lige så godt, og som ikke kræver, at man skal hen at have gravemaskinerne frem.

Du skal nemlig vælge at bruge sådan en pool, man poster op til anledningen, fylder med vand og køler ned.

Og, nej, det behøver ikke være den slags små soppebassin, man nedsænker ens børn i.

Der findes nemlig udgaver til voksne personer, hvor der er plads til hele familien samt gæsterne.

På den her måde slipper du for at skulle betale for alt for meget vand, og du har ikke en permanent installation i din have, som det er ret så svært at slippe af med, hvis man fortryder det.

Med sådan en havepool her kan du jo selv bestemme, hvor den skal være opført, og så kan du jo pakke den sammen for sæsonen, når du ikke vil bruge den længere.

Så er der virkelig et minimum af vedligeholdelse, da man så mest af alt skal gøre den ren, når man putter den væk og tager den frem igen.

More articles