En blikkenslager er ikke en VVS’er

16 April 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Blikkenslagerfaget minder mere om smedearbejdet og ikke VVS, som mange fejlagtig tror. En VVS’er arbejder med vand, ventilation og sanitet primært inde i et hus eller bygning, imens en blikkenslager primært arbejder udenfor med opgaver, som tage på carporte, altaner og nedløbsrør. Det er altså 2 meget forskellige typer arbejdsopgaver. De 2 uddannelser starter dog deres uddannelse sammen, men senere specialisere de sig på 2 markant forskellige områder. Har du brug for en blikkenslager i københavn, bør du søge mere end en før du vælger.

Søg altid mere end håndværker

Uanset hvilken håndværker du har brug for, er det altid en god ide at sætte tid af til at finde den rigtige. Det er tid givet godt ud og vil ikke alene spare dig for en masse frustration, men højst sandsynligvis også for mange penge. Kontakt gerne 3 eller flere blikkenslagere og bed om et skriftligt tilbud på den opgave du skal have løst. Alt afhængig af opgave kan det være nødvendigt for dem at komme og kigge nærmere. Ved at bede om flere tilbud sikre du dig imod, at du har ringet til den dyreste, men istedet får du en god ide om prisniveauet på opgaven. Husk at det ikke nødvendigvis er det billigste tilbud, der er det bedste. Der er forskel på kvalitet, materialer og hvordan håndværkeren vælger at løse opgaven. 

Brug Trustpilot aktivt

Udover at få flere tilbud er det en god ide at undersøge, hvad tidligere kunder har haft af erfaringer med håndværkeren. Det kan du gøre ved at bede om referencer, men du kan også kigge på hvad der er skrevet på Trustpilot eller lignende sider. Det er værd at notere sig at Trustpilot ikke er 100% pålidelig. Vi har alle gode venner, der med glæde vil skrive en god anmeldelse eller en konkurrent, der måske skiver en dårlig. Derfor kig efter om der er ting, der går igen hos flere kunder. Hvis 5 eller flere har oplevet det samme, vil du nok også gøre det. 

More articles