Elsk dit spejlbillede igen

14 October 2020 Lykke Holzmann Søby

editorial

Der er ingen tvivl om at man med alderen kommer til at se anderledes ud. Vi har alle hørt om – og måske oplevet på egen krop – hvordan man kan se sig i spejlet og se en gammel træt mand eller kvinde, selvom man inden i føler sig som en 25-årig. Det er ikke en rar følelse, og derfor er der da også flere og flere der tyr til plastikkirurgi. En gang var det en smule tabuiseret, men ikke længere. Nu er det ikke længere pinlig at fortælle venner og familie. at man har fået et ansigtsløft eller en botoxbehandling. Der er vitterlig ingen tid at spilde, hvis man vil se yngre ud, er det bare at springe ud i det.

Hvad kan man forvente af en ansigtsbehandling?

Man kan forvente et yngre udseende, så man ikke længere ser så gammel ud som man gjorde før. Der er mange der er bange for at man for at de kan få et nærmest vindblæst udseende efter en ansigtsløftning, men det er ikke længere et problem. Kirurgerne, specielt her i Danmark, er så dygtige til at få det til at se helt naturligt ud. Og det tager ikke særligt lang tid, selve operationen tager 2-4 timer og derefter kan man tage hjem og passe på sig selv i et par uger.

Bedre selvtillid
Det er bevidst igennem en masse undersøgelse at folk der får plastikkirurgi kan få et selvtillidsboost, det gælder også for dem der får en ansigtsløftning. Hvor man før har været ked af sit udseende, kan man efter en operation igen blive glad for det man ser i spejlet, og hvad er bedre end det? En ansigtsløftning kan tage år af et træt og kedeligt look og gøre ansigtet ungt og friskt igen – det er meget svært at finde modargumenter for sådan en procedure, når det betyder at den kan forbedre hele ens livskvalitet på bare få timer.

More articles