Effektiv rottebekæmpelse med rottespærrer

07 November 2019 Søren Black

editorial

Start rottebekæmpelsen i kloakken

Der er nærmest ikke noget positivt at sige om rotter. De er klamme, spreder sygdomme og ødelægger infrastruktur som eksempelvis kloakrør og elkabler. Men de små bæster kan være rigtig svære at komme til livs. For de yngler nemlig med lynets hast. Rottemor kan nemlig føde unger 3-5 gange om året, og hver gang kommer der mellem 4 og 12 unger til verden. Så rotter er altså et tilvendende problem, som du bør tage meget alvorligt, hvis de altså dukker op på din matrikel. Et af de oplagte steder at starte rottebekæmpelsen er nede i din kloak, hvor Dansk Kloak Teknik har kompetencerne til at gøre en positiv forskel.

Undgå rotterne i wc’et

Dansk Kloak Teknik kan hjælpe med at begrænse rotteplagerne ved at levere montering af rottespærrer i din kloak. Dette er en anordning, som holder rotterne ude fra dine kloakledninger og dermed minimerer risikoen for at få rotterne på besøg. Rotterne bliver altså kort sagt nede i kloakken fremfor pludselig at dukke op i din wc cisterne. Dansk Kloak Teknik er autoriserede rottebekæmpere, hvilket betyder, at de små djævle får kamp til stregen, når dette firma sender sine professionelle folk på banen.

Rottebekæmpelse og dokumentation

Rotter kan ikke udryddes, men de kan holdes effektivt nede. Dette arbejde udfører Dansk Kloak Teknik primært i Region Midtjylland. Men Dansk Kloak Teknik hjælper også dig, der har fået kloakken ødelagt af rotter. Dette firma arbejder nemlig også som håndværkstaksatorer overfor forsikringsselskaberne. Det betyder, at Dansk Kloak Teknik kan dokumentere skaderne i kloakken, og få informationerne sendt godt videre, så du eventuelt kan få din forsikring til at betale for at udbedre skaderne. Dette arbejde udføres på den mest professionelle måde med digital video- og billeddokumentation, da denne metode er langt mere effektiv end de analoge videooptagelser, mange aktører i branchen benyttede førhen.

Kontakt Dansk Kloak Teknik for mere information om den rottespærrer, der kan gøre livet virkelig surt for rotterne i din kloak.

https://www.danskkloakteknik.dk/rottespaerre/

More articles