Din kørelærer i Odense skal nok få dig til at føle dig tryg i trafikken

05 May 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Vores eksempel her tager udgangspunkt i, at du skal tage kørekort til personbil for første gang, om du så er i en ung alder, eller du er lidt mere oppe i årene.

Du har altid haft en chauffør på og egentlig ikke spurgt så meget ind til, hvordan sådan en bil fungerer både i det tekniske og, hvordan man befordrer den på vejene.

Det har ikke sagt dig så meget, og under køreturer har du passet dig selv eller haft en god samtale med chaufføren og de andre i bilen; og siden man kan snakke imens og køre bil, så er det vel ikke så svært?

Det kan virkelig godt være, når man starter helt fra bunden, og selvom man ved, at al begyndelse starter med det første skridt, så er man bange for at træde forkert – for det kan jo sætte menneskeliv på spil i denne sammenhæng.

Heldigvis er du allieret med en god kørelærer i Odense.

Kørelæreren fra Odense skal nok gøre dig køreklar

Det er ikke billigt at tage kørekort, så du har tænkt dig at få valuta for pengene, og du ved jo godt, at den her kørerlærer har set mange nybegyndere før, så det er næppe noget nyt med dig, du kan byde ind med af nervøsitet.

Men den her person har også kørt bil i mange, mange år, så måske er der ikke så meget tålmodighed her, og vedkommende er måske ude på at påstå, at du har brug for flere køretimer, selvom det ikke passer.

Sådan sker det ikke med denne kørelærer fra Odense, for vedkommende er jo teknisk set ansat af dig til at lære dig at køre bil, og hvis du ikke kan lide at være hos vedkommende, så finder du en anden kørelærer.

Derfor skal vedkommende nok gøre meget for, at du inden længe ikke er bange for at begive dig ud i trafikken bag et rat.

More articles