Derfor skal du vælge en murer i Ringkøbing

15 December 2019 Silje Hansen

editorial

Hvis du overvejer at lave en tilbygning til dit hus, en renovering af de gamle hus eller hvis du vil bygge en ny garage, kan det være en fordel at kontakte en murer. En murer kan hjælpe med at løse mange forskellige opgaver og samtidig sikre at du får udført et arbejde, der holder i mange år frem. En murer er en beskyttet titel, hvorfor det kræver en faglig uddannelse for at må udføre opgaver for virksomheder. Du kan derfor forvente, at din lokale murer er uddannet og har den nødvendige erfaring og ekspertise til at fuldføre dit projekt. Her kan du også få den nødvendige sparring og rådgivning til at vælge den rette løsning, der både matcher dine ønsker og ikke mindst budget. 

Vælg en murer der er medlem af en garantifond

For mange kan det være en stor investering af bygge en tilbygning eller renovere sit hus, hvorfor det er vigtigt at vælge den rette fagmand til opgaven. Hvis det først bliver gjort med mange fejl eller mangler, kan det koste dig flere penge at få rettet op på dette. Det er dermed vigtigt at vælge en fagmand, der sætter en ære i sit arbejde og som kan sætte garanti for det udførte arbejde. Derfor er det en god ide at vælge en murer, der er medlem af en garantifond. Det kan give dig en tryghed og sikkerhed i det arbejde, der skal udføres. Hvis der f.eks. er skader, fejl, mangler eller sjusk forbundet med det udførte arbejde, kan du klage til garantifonden. Dermed er der chance for at du kan dække op til 100.000 kr.

Vælg en lokal murer

Når du skal vælge en murer til en opgave, anbefaler vi at undersøge markedet grundigt igennem. Her er det et godt sted at starte med at søge lokalt. Vi har netop gjort os lidt research for at finde en erfaren, kompetent og pålidelig murer i Vestjylland. Læs mere om hvilken murer det er hos http://www.bjarneorts.dk/.

 

More articles