Der kan være flere bedemænd under samme tag i Hvidovre

26 February 2022 Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Når man beslutter sig for at finde en bedemand, og det er der jo altid en særlig årsag til, så finder man måske et firma i Hvidovre til dét formål, da det er her, at man enten havde afdøde, eller man selv bor, så det enten bliver en, der har lokalkendskab til området, eller som man selv kender til.

Det kan jo være, at bedemanden personligt kendte afdøde før bortgangen, eller at afdøde på forhånd havde valgt denne bedemand til formålet, når tiden skulle komme.

Hvis det er i dette tilfælde, man er endt, hvor man gerne vil respektere afdødes ønske, så kan man måske blive overrasket over, at selvom der er tale om et bedemandsfirma i ental, så er der faktisk flere bedemænd under samme tag.

bedemand hvidovre

Det har næppe noget at gøre med, at et område er mere berygtet for, at der dør flere mennesker end i andre områder, men det er da klart, at hvis man bor i et tætbefolket område som Hvidovre, så er der stor risiko for, at der dør mange mennesker på kort tid.

Der er flere bedemænd at vælge blandt samme sted i Hvidovre

Nogle gange kan man så selv vælge den bedemand, som der er blandt flere i samme firma, eller også må man acceptere den, som der er ledig på nuværende tidspunkt, men man kan være sikker på, at hvis de er blevet ansat i samme firma, så kan de alle levere den samme høje kvalitet.

For dødsfaldet er sjældent planlagt, så selv afdøde kan ikke være sikker på, at det er den præcise bedemand, der har tid, når dødsfaldet indtræffer, selvom man havde udpeget en specifikt.

Derfor er det også smart at vælge et firma fremfor en bestemt bedemand; men som nævnt skal man ikke være bange for, at kvaliteten skulle dale af den grund.

More articles