Dating efter 40; Kærligheden findes i alle aldre

20 August 2020 Athene Eriksen

editorial

Dating fra +40: Find din soulmate 

Mange mennesker som bliver single på dette tidspunkt i livet, vælger ikke at begynde at date, fordi de har en idé om at det er for sent. I vores optik, er det faktisk fuldstændig modsat. Når du rammer 40 har du livserfaring, erfaring med kærlighed og oftest en bedre idé, om hvad du ønsker af et forhold. Når man dater i 20’erne og 30’erne, er det i mange tilfælde ikke lige så målrettede og seriøse relationer, i forhold til hvor du er i livet nu. Vi vil gerne hjælpe dig, til at se din alder som den styrke den er og hvordan den kan bistå dig, i at finde din næste store kærlighed.  

Det er ikke umuligt at komme i gang, det er bare grænseoverskridende, for de fleste af os. Derfor har vi specielt designet vores events, for at de henvender sig til folk som er på samme sted i deres liv og derfor også er i den samme situation som dig, når det kommer til kærligheden. 

Hvordan kommer jeg i gang?

For at udforske nye horisonter, er du nødt til at være modig nok, til at gå af nye veje. Igennem vores hjemmeside har du naturligvis mulighed, for at kontakte andre singler og lære dem at kende, men vi vil gerne skille os ud fra vores konkurrenter. Vi mener ikke at det er nok at være “penne-venner” og at alt kontakt blot foregår digitalt, men vi ønsker at samle mennesker og lade kærligheden opstå derfra. 

I denne moderne generation, er det vigtigt ikke at forglemme, den personlige kontakt vi skaber med hinanden. Vi afholder jævnligt events som eksempelvis fredagsbar, hvor der oftest vil være mere end 100+ deltagende singler. Her vil du møde masser af nye mennesker, med samme ønsker og intentioner på hjerte, nye bekendtskaber og måske den store kærlighed. Vi tilbyder også fantastiske single-rejser, til dig som er eventyrlysten, ønsker at se verden og forme nye venskaber og forhold. Livet er en rejse og leder os alle til forskellige destinationer. Måske er der en højere mening med at dette budskab skulle nå til dig, præcist nu.  

Ønsker at at vide mere om dating 40 eller over? Så kan du med fordel se med her. 

More articles